Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Graphs showing partially in 'default' critical email alert
#1
Hi,
I'm newbie in this software, I configured it and works fine, but I receive only a part of the graph.

I'm trying to send the _modulegraph24_.

I configured all the things :

console_api_url http://10.0.0.13/pandora_console/include/api.php

# console_api_pass: Api pass
console_api_pass *******
console_user admin
console_pass ******

And I put the same api_pass and ip in gui enviroment.

Can you help me?

Thnaks in advance
Joan


Attached Files


.jpg   email.jpg (Size: 23.98 KB / Downloads: 0)
.jpg   config.jpg (Size: 56.58 KB / Downloads: 0)
.jpg   pandora2.jpg (Size: 12.37 KB / Downloads: 0)
 Reply
#2
(05-06-2021, 03:40 PM)jnbruguer Wrote: Hi,
I'm newbie in this software, I configured it and works fine, but I receive only a part of the graph.

I'm trying to send the _modulegraph24_.

I configured all the things :

console_api_url http://10.0.0.13/pandora_console/include/api.php

# console_api_pass: Api pass
console_api_pass *******
console_user admin
console_pass ******

And I put the same api_pass and ip in gui enviroment.

Can you help me?

Thnaks in advance
Joan


Hi Joan,


Please note that the macro you are setting up is incorrect.

The correct macro is as follows: _modulegraph_24h_

Best regards,
Víc.
 Reply


Users browsing this thread: 1 Guest(s)


(c) 2006-2018 Artica Soluciones Tecnológicas. Contents of this wiki are under Create Common Attribution v3 licence. | pandorafms.com | pandorafms.org

Theme © MyBB Themes