Search Results
   /   
 
Thread: Windows Installer
Post: RE: Windows Installer
Hi obwielsnls, At this moment there's no other way than to install the agent manually. I've tried to rebuild the installer to an MSI with the possibility for an unattended install, but the current in...
Replies: 4
Views: 4,892
12-11-2017, 01:01 PM
 
Thread: Cannot add group to Visual Console
Post: RE: Cannot add group to Visual Console
Hi all, The issue is resolved in Pandora FMS v7.0NG.713 - Build 171016 - MR 7. Thank you! Kind regards, Danny
Replies: 19
Views: 13,802
10-31-2017, 11:45 AM
 
Thread: Cannot add group to Visual Console
Post: RE: Cannot add group to Visual Console
Hi Vic, Thank you. We will keep an eye on future updates. Have a good weekend! Regards, Danny
Replies: 19
Views: 13,802
10-27-2017, 10:01 AM
 
Thread: Cannot add group to Visual Console
Post: RE: Cannot add group to Visual Console
No, i cannot. Kind regards, Danny
Replies: 19
Views: 13,802
10-26-2017, 09:48 AM
 
Thread: Cannot add group to Visual Console
Post: RE: Cannot add group to Visual Console
Hi Vic, It doesn't seem to work. Attached my console log from Putty. Kind regards, Danny
Replies: 19
Views: 13,802
10-25-2017, 09:54 AM
 
Replies: 19
Views: 13,802
10-19-2017, 08:30 AM
 
Thread: Cannot add group to Visual Console
Post: RE: Cannot add group to Visual Console
Hi Vic, Yes please, what Br0nch0 said :) Regards, Danny
Replies: 19
Views: 13,802
10-18-2017, 11:24 AM
 
Thread: Cannot add group to Visual Console
Post: RE: Cannot add group to Visual Console
This is the outcome of php -i: PHP 5.4.16 (cli) (built: Nov 6 2016 00:29:02) Copyright © 1997-2013 The PHP Group Zend Engine v2.4.0, Copyright © 1998-2013 Zend Technologies Regards, Danny
Replies: 19
Views: 13,802
10-17-2017, 08:27 AM
 
Thread: Cannot add group to Visual Console
Post: RE: Cannot add group to Visual Console
Hi Vic, I've attached the log file. We are using the CentOS appliance. Regards, Danny
Replies: 19
Views: 13,802
10-16-2017, 08:49 AM
 
Thread: Cannot add group to Visual Console
Post: Cannot add group to Visual Console
Hi, I'm using Pandora FMS 7.0NG.713 build 171009 - MR1 and cannot add icons to my Visual Console. When adding I receive a "Saving in Progress" message (attachment), but it doesn't do anything. I've ...
Replies: 19
Views: 13,802
10-11-2017, 02:09 PM
 
Replies: 2
Views: 4,868
09-28-2017, 09:30 AM
 
Thread: Search all fields - Manage Agents
Post: Search all fields - Manage Agents
Hello everybody, I would like to have a searchbox in the Manage Agents section which searches all fields of the agents and not only the agent name. I want to be able to search description as well i.e...
Replies: 2
Views: 4,868
09-28-2017, 08:55 AM
 
Thread: Blank login after setting time
Post: RE: Blank login after setting time
Hi Vic, Thank you for your response, but I've restored a VM backup and all is working again. Regards, Danny
Replies: 2
Views: 3,207
09-26-2017, 08:43 AM
 
Thread: Blank login after setting time
Post: Blank login after setting time
Hi all, I'm stuck... I've been playing with the timezone on my Pandora box and now I cannot login anymore. I can get the login screen but after that it shows a blank /pandora_console/index.php?login=...
Replies: 2
Views: 3,207
09-21-2017, 12:33 PM
 
Thread: WMI Module Issues
Post: RE: WMI Module Issues
FIASIT, At first it wasn't working on my server. I've tried some possibilities for the username box: - [email protected] - domain\user - user And so on... Now I'm using domain/user and that's working for ...
Replies: 25
Views: 27,879
08-31-2017, 07:51 AM
 
Thread: WMI Module Issues
Post: RE: WMI Module Issues
OK... I've reinstalled the server once again and all is working! I really have no idea why...
Replies: 25
Views: 27,879
08-24-2017, 12:29 PM
 
Thread: WMI Module Issues
Post: RE: WMI Module Issues
Sorry Vic, Same response. Again I've added the response from the console's and logs. Regards.
Replies: 25
Views: 27,879
08-22-2017, 09:02 AM
 
Thread: WMI Module Issues
Post: RE: WMI Module Issues
Quote:Hi all, I see that you have a problem in configuring the module, delete it and create another with the same data manually. In case the module is still not started, it will be due to the lack of...
Replies: 25
Views: 27,879
08-22-2017, 06:40 AM
 
Thread: WMI Module Issues
Post: RE: WMI Module Issues
Hi Vic, I've not created my own modules yet. These are the default that are installed. Saludos
Replies: 25
Views: 27,879
08-17-2017, 08:53 AM
 
Thread: WMI Module Issues
Post: RE: WMI Module Issues
Hi Vic, Thanks for the reply. Here's some extra info. Here's the part from my pandora_server.log: Code:2017-08-16 21:31:12 localhost.localdomain [V9] Executing AM # 17 WMI command 'wmic -U "adminis...
Replies: 25
Views: 27,879
08-16-2017, 07:42 PM

(c) 2006-2018 Artica Soluciones Tecnológicas. Contents of this wiki are under Create Common Attribution v3 licence. | pandorafms.com | pandorafms.org

Theme © MyBB Themes