Search Results
   /   
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Is it possible that this bug will be fixed in future?
Replies: 25
Views: 40,776
08-31-2012, 11:36 AM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
I removed all public community from any pandora PHP script and now after recon task is completed data of founded hosts is not empty. It work ok. I suppose that this is some kind of a bug.
Replies: 25
Views: 40,776
08-15-2012, 10:26 AM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
If i delete public from Def. community field it appears again. If i use space when recon task cant add modules to founded hosts. I will try to modify pandora_console scripts to remove default communit...
Replies: 25
Views: 40,776
08-15-2012, 09:56 AM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Shit, if i even remove public def. community from recon task it appears in table tagente_modulo.
Replies: 25
Views: 40,776
08-15-2012, 08:56 AM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
I found a problem. If you use discovering with recon task with WMI template than you must empty field SNMP Default community. By default it has public. It start to work properly when i remove public f...
Replies: 25
Views: 40,776
08-15-2012, 08:01 AM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
I found something interesting. I use system calls tracer to detect problem. If i use button to manually initiate data updating on DATA screen of manually added agent than i see in system calls tracer...
Replies: 25
Views: 40,776
08-14-2012, 07:32 AM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Any ideas? I broke my head with this problem. I suppose that problem is in the pandora daemon.
Replies: 25
Views: 40,776
08-06-2012, 05:37 AM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
You are welcome. Code:select * from tagente_modulo where id_agente_modulo=155; +------------------+-----------+----------------+---------------------------------------------------+---------------+----...
Replies: 25
Views: 40,776
08-03-2012, 06:13 AM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Yes, if i execute this command it returns valid data. Without domain information i get error Access denied Code:/usr/local/bin/wmic -U "OK/unix"%"password" //172.16.6.204 "SELECT Caption FROM Win32_O...
Replies: 25
Views: 40,776
08-02-2012, 02:16 PM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Code:cat /usr/local/etc/pandora/pandora_server.conf | grep verbosity # verbosity: level of detail on errors/messages (0 default, 1 verbose, 2 debug.... 10 noisy) verbosity 10 pandora_server.error is e...
Replies: 25
Views: 40,776
08-02-2012, 11:44 AM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
What should i have to try. It doesn't work, i don't know why. In 4.0.1 i have the same problem.
Replies: 25
Views: 40,776
08-01-2012, 12:15 PM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
I have the same problem as in 4.0.1. If i create agent manually and asign WMI template to it it works. But if i use recon task to find hosts it did not. Work [Image: http://img846.imageshack.us/img8...
Replies: 25
Views: 40,776
08-01-2012, 06:35 AM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Thanks, it start working. I must use username with DOMAIN and Number Field set to 0. But in 4.0.1 in this view i can see DATA but in 4.0.2 this field is empty. But if i open Raw data than i can see os...
Replies: 25
Views: 40,776
07-31-2012, 06:54 AM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
It strange. I asigned WMI basic monitoring to agent. There is 3 modules in this template. Os version, cpu load and free memory. Today i see only one modul OS version and its data is empty. Yesterday i...
Replies: 25
Views: 40,776
07-31-2012, 06:19 AM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
With pleasure. http://imageshack.us/photo/my-images/507/pandorawmi.jpg
Replies: 25
Views: 40,776
07-30-2012, 01:16 PM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: Re: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
(07-30-2012, 08:41 AM)Luismi link Wrote: Hi Blitzkrieg, Could you paste here wmic execution and its output, please? For example, wmi query OS version. Have you enabled wmiserver in /etc/pandora/pan...
Replies: 25
Views: 40,776
07-30-2012, 09:55 AM
 
Thread: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
Post: WMI in Pandora 4.0.2 dont working
In 4.0.1 if i search hosts with wmi they are was founded but not initialising and the data was empty. If i assign template with wmi monitoring manually it work properly. In 4.0.2 it doesnt work in an...
Replies: 25
Views: 40,776
07-25-2012, 07:58 AM
 
Thread: Pandora_server crashes with error.
Post: Re: Pandora_server crashes with error.
Thanks for your answer. I will upgrade it when it appears in FreeBSD ports.
Replies: 7
Views: 9,734
07-12-2012, 08:41 AM
 
Thread: Pandora_server crashes with error.
Post: Re: Pandora_server crashes with error.
With tcpdump i see that WMI query done and data from monitored host was send. But in pandora_console i dont see any changes.
Replies: 7
Views: 9,734
06-28-2012, 10:17 AM
 
Thread: Pandora_server crashes with error.
Post: Re: Pandora_server crashes with error.
I fix error with Access denied. Sometimes WMI works without using domain prefix in username. But sometimes it is not. But every value of this monitoring is 0 in group that i have made to join discove...
Replies: 7
Views: 9,734
06-28-2012, 09:45 AM

(c) 2006-2018 Artica Soluciones Tecnol├│gicas. Contents of this wiki are under Create Common Attribution v3 licence. | pandorafms.com | pandorafms.org

Theme © MyBB Themes