Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pandora 1.3 doesn'r receive any "Service-Moduls" f
#1
I Have just updated my Windows Agents to version 1.3.0 Beta 2 and I'm using the FTP as transmissin protocol. After this update, the pandora server (Version 1.3 Beta) doesn't receive any Service moduls like the Spooler. Pandora just reports that the service is down.
Using the old Agent version 1.3 Beta1 ... The Service Module is works.
The Pandora Server got data and reports that the Service "Spooler" is up.

Maybe someone has an solution for this problem

thx
 Reply
#2
Quote:I Have just updated my Windows Agents to version 1.3.0 Beta 2 and I'm using the FTP as transmissin protocol. After this update, the pandora server (Version 1.3 Beta) doesn't receive any Service moduls like the Spooler. Pandora just reports that the service is down.
Using the old Agent version 1.3 Beta1 ... The Service Module is works.
The Pandora Server got data and reports that the Service "Spooler" is up.

Maybe someone has an solution for this problem

thx

Yep, we're discovered a bug in Beta2, if you go to current version of SVN, get pandoraservice.exe and simply replace for beta2 version.

Download it here:

https://pandora.svn.sourceforge.net/svnr...aAgent.exe

We think that probably build a beta3 for Windows probably next week.
 Reply
#3
The new Agents Beta3 works fine.

Thx nil

Greetz Royal TS
 Reply


Users browsing this thread: 1 Guest(s)


(c) 2006-2018 Artica Soluciones Tecnol├│gicas. Contents of this wiki are under Create Common Attribution v3 licence. | pandorafms.com | pandorafms.org

Theme © MyBB Themes